Filmkväll med omställningstema

Filmkväll med omställningstema featured image
Event date 24.09.2020
Event time 18:30
Event location Valfri (se beskrivning)
City Annan ort
Event organiser Omställning Österbotten
Event category Övriga evenemang

Omställning Österbotten bjuder på tankeväckande filmer och möjlighet till diskussion. Premiär för vår filmklubb håller vi, hållbarhetsveckan till ära, torsdagen den 24.9 kl. 18.30

Och håll i hatten för nu ger vi dig tre alternativ

1) Bjud in personer på filmkväll i ditt vardagsrum. Det här är för dig som vill titta och diskutera med andra IRL, men inte orkar lämna hemsoporna. Detta alternativ är även för dig som har tänkt att det skulle vara trevligt att ta kontakt med likasinnade (eller få ut dina värderingar till släkt och vänner), men inte riktigt hittat någon orsak att ta kontakt. Efteråt diskuterar ni filmen över en kopp te. Här har du även större flexibilitet att välja det datum som passar dig och din grupp bäst. Kom ihåg Covid 19 –restriktionerna …

2) Dyk upp på Ritz i Vasa. Det här är för dig som inte orkar städa hemma, men ändå vill diskutera live efteråt.

3) Solokolla filmen och diskutera med andra över nätet. Då tittar du på filmen, loggar in dig via en länk till Zoom och hittar andra att diskutera med.

Det är gratis att vara med i vår filmklubb och aktuell film tillsammans med aktuellt datum annonseras via Omställning Österbottens FB-sida några veckor innan. Där hittar du även länk till filmen och länk till diskussionsforumet efteråt. Naturligtvis kan du fortsätta diskutera filmen på FB efteråt.

Men först ut är filmen ”Ett jordat liv –Leva inom planetgränserna” den 24.9 kl. 18.30. Länk till filmen och diskussion hittar du på vår hemsida några dagar innan eventet. Denna kick-off ordnas i samarbete med hållbarhetsveckan och Ritz.

Back to top of page