Ekovekotin Oy:n verkkokaupassa alennuksia

Ekovekotin Oy:n verkkokaupassa alennuksia featured image
Event date 25.09.2023 - 01.10.2023
Event location virtuaalinen
Region Virtuellt
City Annan ort
Event organiser Ekovekotin Oy
Event category Kampanjer

Ekovekotin Oy on nuori yritys, joka tarjoaa ympäristöystävällisiä ja vastuullisesti tuotettuja kotitaloustuotteita luonnolliseen ja kestävään elämäntapaan.

Ekovekottimen ratkaisu erilaisiin ympäristöongelmiin ja ilmastonmuutokseen on se, että yrityksen tarjoamat laitteet ja tuotteet ovat teknisesti hyvin yksinkertaisia, eivätkä ne pääasiassa kuluta sähköä tai muuta polttoainetta. Niiden toimintaperiaate perustuu esimerkiksi ihmisen käden voimaan tai polkuvoimaan, tai johonkin muuhun yksinkertaiseen mekanismiin. Esimerkkejä tällaisista tuotteista ovat erilaiset veivilaitteet, talonpoikaistyylinen kuivakäymälä tai aurinkokello.

Lisäksi tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne on mahdollisuuksien mukaan tehty uusiutuvista, kierrätetyistä, kompostoitavista ja kierrätettävistä raaka-aineista. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja mahdollisuuksien mukaan korjattavia. Parhaassa tapauksessa ne kestävät sukupolvelta toiselle. Ne toimivat tilanteessa kuin tilanteessa ja ovat tämän takia myös oivia apuvälineitä kriisitilanteiden varalle. Tuotevalikoima tulee sisältämään myös eräitä talonpoikaisajan tuotteita, jotka hävisivät modernisoinnin myötä kokonaan markkinoilta, ja joita Ekovekotin tulee ottamaan uudelleen tuotantoon.

Parhaillaan Ekovekottimella on meneillään kampanja, jossa kerätään ennakkotilauksia puurunkoisesta kompostikäymälästä, puisesta lasten pottatuolista ja kokopuisesta astiankuivaustelineestä, jotta tuotteet saataisiin sarjatuotantoon. Tuotteet myydään vielä rajoitetun ajan ennakkoon tarjoushintaan.

Kestävän kehityksen viikon kunniaksi Ekovekotin tarjoaa verkkokaupassaan (www.ekovekotin.fi) 10% alennuksen käsittelemättömästä hamppupyykkinarustaan ja polttopuiden manuaalisista halkaisutelineistä ajalla 25.9.–1.10.2023. Syötä alennuskoodi ”kestava23” kassalla, niin saat alennuksen kyseisistä tuotteista.

Back to top of page