Hoppets stjärna Second hand

Page Picture
Location Fredgsgatan 20, 65100 Vasa och Tegelbruksvägen 7, 64200 Närpes
City Annan ort

Hoppets stjärna Second hand består av två butiker, en i Närpes och en i Vasa, och är en del av Hoppets stjärna rf. Hoppets stjärna är en politiskt och religiöst obunden hjälporganisation som i snart 30 års tid gett utsatta barn och unga möjlighet till skola och utbildning i bl.a. Lettland, Litauen, Haiti, Indien och Argentina. Vi bedriver också hjälpsändningsverksamhet.

I våra butiker handlar du med gott samvete. På Hoppets stjärnas second hand hittar du allt från barnkläder och leksaker, till inredningsprylar, möbler, dam- och herrkläder. Samtidigt som du tänker på miljön och plånboken så hjälper du utsatta barn och barnfamiljer med dina inköp.

Till Hoppets stjärna Second hand kan man donera kläder och saker man inte längre behöver. En del av varudonationerna säljs i våra loppisbutiker och en del skickas till Lettland eller Litauen. Intäkterna från försäljningen används för vår hjälpverksamhet.

Hoppets stjärna Second hand finns på Tegelbruksvägen 7 i Närpes och på Fredsgatan 20 i Vasa. Våra butiker är öppna vardagar kl. 10-17. (Närpes butiken har även öppet på lördagar kl. 10-14.)

Back to top of page